Naša vodilja poslovanja uz individualno i jasno postavljanje ponuda je i timski, kvalitetno i u roku izvršen rad uz povoljne cijene.


Samo ime Expertum prevedeno s latinskog značilo bi stručnjak ili biti stručan.

Bavimo se profesionalnim čišćenjem i održavanjem poslovnih i privatnih prostora od 1996. godine.

Od trenutka osnivanja bilježimo kontinuiran rast broja klijenata i prostora koje svakodnevno ili povremeno održavamo, te samim time povećavamo i broj zaposlenih. Naše područje djelovanja do sada je bilo pretežno područje regije sjeverozapadne Hrvatske, dakle područje Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Bjelovara te Zagreba, ali i šire. O našoj kvaliteti, stabilnosti i poslovnom ugledu govori i činjenica da s velikom većinom naših klijenata radimo kontinuirano već više od 15 godina.


80 djelatnika, koliko trenutno zapošljavamo u mogućnosti je odraditi sve poslove vezane uz čišćenje i održavanje prostora, a u ponudi usluga nudimo i specijalna te generalna čišćenja, održavanje hortikulture, radove na visini i druge usluge vezane uz održavanje nekretnina. Posebnu pažnju usmjerili smo na prodaju i distribuciju sanitarne galanterije koja uključuje široki spektar papirnatih ručnika i ubrusa, toaletnog papira, tekućih sapuna i ostale sanitarne galanterije renomiranih svjetskih proizvođača.

U radu koristimo sredstva za čišćenje za koja posjedujemo sigurnosno-tehničke liste kao i certifikate za zaštitu okoliša odnosno certifikate neškodljivosti za zdravlje ljudi.

KONTAKTIRAJTE NAS